Breakfast of the champions



Nykyään yritän syödä hyvän aamupalan aina kun se vain on mahdollista. Puurosta olen aina tykännyt, joten sitä tulee monesti keitettyä ja onneksi olen jo muutamana vuotena työllistänyt ystävääni ja ostanut häneltä pakastimen täyteen mustikoita. Itse en kovin mielelläni metsässä kyyki, joten tämä on ollut itselleni loistava ratkaisu.

Tässä aamupalakuvassa on yksi jekku, jota ette hoksaa ellen kerro. Tuo kupissa oleva ei nimittäin ole kahvia, vaan Pepsi maxia. En tiedä onko makeutusaineella makeutettu juoma sen terveellisempää, kuin sokerilitku, mutta sen verran luotan tutkimustuloksiin, että noita aineita saisi melkoisen rekkalastin syödä ennen haitallisia vaikutuksia, joten pitäydyn tässä juomavalinnassani ainakin toistaiseksi. Juoma- ja ruokatottumusten kommentointi ja arvostelu kuuluu mielestäni ainoastaan ravitsemusterapeutille tai PT:lle, jolle asiasta maksetaan.

Kaikki eivät tykkää ananaksesta pitsassa, tai sipulista kastikkeessa ja toiset tykkää juoda päivässä pari litraa maitoa taikka kahvia. Se olkoon jokaisen oma asia.

Kommentit

  1. Ruokahalua herättävä kuva. Eipä ole kaurapuuron voittanutta! Itselleni on mahdollisuus saada työpaikalla herkullinen aamupuuro. Varaan mukaani vain pakastemarjoja.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Karamellisiirappia ja muutenkin makeaa elämää

Irti arjesta Emmes Retreatin puumajassa!

Kevätreissu Helsinkiin